Followers

Sunday, 28 August 2011

kenangan f3 :aku+korang+sumer akan miss aras form 3


aku+korang akan rindu gilak dekat aras form 3 ni betul tak?
rau tak sebab per?coz aras ni ada banyak kenangan
memori yang tak leh nak delete dari ingatan...so save tau dlm kotak fikiran korang
jangan format tau..nanti dah pdm..korang nyesal
na tau tak sebab pe aras ni paling best n gempak
meyh aku bagi fail sulit aras form 3 2010

~aras ni la aras yang paling tak malu nak tarik tong sampah even dari kelas T sampai J pown.
[bukti:yana penah buat time prep malam]
~aras startegik nak usya mamat2 maen bola
[terimbau kot kenangan silam..haha]
~aras smart tengok helikopter landing [waaa....]
~aras tengok hujan jatuh paling chantek.[tertekan la suis memory lane kite bersme]
~aras yang tader form laen slain form 3
~aras paling smart nak lepas geram..[engat tak korang baling paper2 pas PMR masok dalam lori pakcik recycle]
~aras yang semua type budak ajer[on bluetooth weyh...na search]

notakaki dari sayer::aras kami bukan aras maksiat
                              bukan aras haram
                              bukan aras wanted
                              bukan aras jahat

korang faham tak ni...kitaorang tak jahat..nakal jer...huhu

~end~
kami gempak 4 eva

from
admin yang plg smart abes

1 comment:

  1. rndu laa mse2 jdi f3...jgn lupe ars 2 gk snang nk usha pape event r bnde yg jdi kt bwh...ars yg pling best n gmpk s'gmpk penghuninye taun lps...knagn yg x bleh lupekn taun lps...

    ReplyDelete