Followers

Saturday, 27 August 2011

Beyond Horizon M.O.C IV

first first bila dapat tahu pasal program ni,
semua form 4 macam merungut tak nak ikut serta,
macam macam tanggapan negatif yang dibuat,
tak bestla,buang masa la,kerja sekolah berlambak la..haishhh
tapi semua persepsi tu berubah sekejap je after program tuh start jumaat malam.
serious cakap,memang best!!
semua module yang Fasi UTP buat semua seronok.
except time pirate of carribean kot.,
mungkin la sebab tengah puase,sebab tu penat main lari lari.
tapi,overall. memang puas hati sangat sangat,
sampai sekarang teringat ingat lagi kt program tuh..
ape ape pon enjoy the pictures! :)














dari gambar gambar ni je nampak sangat kitorang teruja habis kan!


.hepi ending :)

3 comments:

  1. program bes yg penah kami jmpe...=)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete